P2 Restaurang & Catering

Vilka är vi?

Catering i Linköping med omnejd

På P2 gör vi allt vi kan för att du ska bli nöjd!

Vi vet att varje beställning är något speciellt för dig och dina gäster. Därför levererar vi det du har beställt på den tiden du önskat, alltid med ett stort varmt leende samtidigt som vi känner att vi har världens roligaste jobb!

Om vi får säga det själva, så har vi bästa tänkbara läget! För vi har glädjen att få driva vår verksamhet vid den anrika Linköpings Golfklubb. Här hittar du oss praktiskt taget mitt i stan, men ändå i skön, grön och lugn avskildhet. Samtidigt är vi mer än ”bara” en golfrestaurang. Linköpings universitet och Mjärdevi Science Park ligger direkt intill, så självklart kommer många av våra gäster från närområdet. Och ofta hör vi att några har färdats tvärs över hela stan för en extra god lunch. Då är vi förstås omåttligt stolta!

P2 restaurang och catering erbjuder såväl luncher som catering. Här möter du ett modernt, omväxlande kök med internationella influenser. Vi ger dig en smakupplevelse, en stunds välbehövlig avkoppling och ibland ett minne för livet.


Ägare / VD - Peter Schöld

Det finns många stunder i livet att glädjas åt. Tillfällen då vi vill samla människor omkring oss och bjuda på något extra. För oss på P2 är det alltid lika stort att få vara en del av detta. Varje uppdrag är lika betydelsefullt. Det är vårt löfte till dig!


Behöver du hjälp med att planera ditt nästa event?

Kontakta oss så hjälper vi dig!