Catering - Menyer

Vi skickar ett menyförslag på förfrågan

Letar du efter din nästa 3-rätters meny?

Menyer

Vi skriver ihop ett menyförslag på förfrågan!

Letar du efter en tre-rätters till ditt nästa event, bröllop eller middag? Vi kan hjälpa dig att sätta ihop din nästa meny på förfrågan. 

Skriv till oss på info@p2catering.se med era önskemål och tankar så återkommer vi så snart vi kan med förslag samt pris! 

 

För beställning av en tre-rätters meny krävs bokning på ett minimum av 10 pers. 

Vi kan leverera din middag till dig, transportkostnad tillkommer. 

Vi erbjuder inte personal på plats för upplägg och servering av våra menyer. 

Vilka villkor gäller?

Beställning & Villkor

För att ni ska få svar på alla frågor och funderingar är ni varmt välkommen att ringa oss på 013-14 42 05 eller maila oss på info@p2catering.se

Det går bra att skicka er förfrågan/beställning på info@p2catering.se men observera att det inte räknas som en beställning förrän ni mottagit en bekräftelse från oss.

Vi tar gärna er beställning i så god tid som möjligt för att kunna garantera leverans det önskade datumet. Om ni är sent ute med en beställning så gör vi givetvis allt vi kan för att hjälpa er. Det kan dock vara så att menyer/utbud kan vara något begränsat eller förändrat och det kan också bli en ökad produktionskostnad.

Om inget annat framgår enligt offert eller överenskommelse så är det minst 10 personer som gäller för alla beställningar.

Avbeställning (ej bröllop)

Avbeställning kan göras 7 dagar i förväg. Vid avbeställning 4-6 dagar i förväg debiteras 50%, vid avbeställning 1-3 dagar i förväg debiteras 100 %. Vi erbjuder även att flytta datum men vid avbokning av det nya datumet debiteras 100%.

Reducering av antal görs senast 7 dagar i förväg. Vid reducering av antal 4-6 dagar i förväg debiteras 50%. Vid reducering av antal 1-3 dagar innan debiteras 100% Om antalet ökar kan eventuell extra produktionskostnad tillkomma.

 

(Bröllopsbokning för över 20 pers utgår en depositionsavgift på 5000:- som dras av på slutsumman efter bröllopet.

Avbeställning utan extra kostnad är möjlig fram till och med 31 dagar innan bröllopet. Från 30 dagar fram till bröllopsdatum återbetalas inte depositionen som betalats vid bokning.

Reducering av antal görs senast 14 dagar innan bröllopsdatum utan extra kostnad. Vid reducering av antal 13-7 dagar innan bröllopet debiteras 50%. Vid reducering av antal 6-4 dagar innan bröllopet debiteras 75% och vid reducering av antal 1-3 dagar innan bröllopet debiteras 100%. Om antalet ökar kan eventuell extra produktionskostnad tillkomma.) 

Transport

Transportavgift tillkommer vid bokning med leverans.
Inom Linköpings tätort tillkommer 400 kr, övriga priser ges på begäran. 

Porslin

Hel uppsättning porslin och glas till fördrink, tre-rättersmiddag samt kaffe och avec
85 kr

Linneduk och servett
35 kr

Har du funderingar kring ett upplägg som du vill diskutera?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare!